Noutăţi

Concursuri noi pe KRpKR!


Nr. jucători online:
Utilizatori online:
vezi toţi jucătorii online

Nr. utilizatori înscrişi:

ORDINUL KRPKR

Bine ai venit în lumea KRPKR!

 

Dacă eşti mereu în căutarea unor lucruri noi, dacă ai o minte strălucită şi vrei să poţi schimba în bine lumea din jurul tău, atunci acesta este locul potrivit pentru tine!

 

Vrei să devii membru al Ordinului KRPKR? Kalin, Roto, Pansi, Kao şi Rontz te primesc cu braţele deschise! Ei au înfiinţat acest Ordin pentru toţi cei care vor să le fie alături în lupta împotriva Răului.

 

Răul se manifestă în fel şi chip, având urmări pe care nici nu le bănuieşti. Pentru început, cei cinci membri fondatori ai Ordinului KRPKR au pornit într-o misiune de curăţare şi înverzire a Pământului, deoarece acesta a fost pârjolit şi otrăvit de Mordeus. În caz că nu ştiai deja, Mordeus este întruchiparea Răului care distruge lumea noastră. Dacă vrei să te mai poţi bucura în viitor de umbra unui copac sau de parfumul unei flori, atunci nu mai pierde timpul şi alătură-te membrilor Ordinului KRPKR!

KRpKR

 

KRpKR

În curând vor fi şi alte misiuni împotriva Răului, pentru a-l ataca pe Mordeus din toate direcţiile în care încearcă să-şi întindă tentaculele. Matematica, Limba Română, Geografia, Biologia, Istoria sunt ştiinţe care vor trebui aprofundate pentru reuşita misiunilor. Cu cât vei lua parte la mai multe misiuni, cu atât mai mare va fi meritul pe care tu îl vei avea în această luptă pentru salvarea omenirii. Bineînţeles că vei fi şi răsplătit! Kalin, Roto, Pansi, Kao şi Rontz vor urmări cu atenţie progresul şi implicarea membrilor Ordinului KRPKR în misiuni, iar cei mai harnici şi curajoşi membri vor fi recompensaţi din plin!

 

Ca la orice lucru făcut în echipă, e foarte important ca membrii Ordinului KRPKR să se cunoască şi să comunice între ei. Pentru aceasta ai la dispoziţie Forumul KRPKR, locul în care membrii Ordinului caută îndrumare, încurajare sau poartă discuţii aprinse despre tacticile de luptă împotriva lui Mordeus, ajutându-se între ei.

 

↑sus

 

Acum că ţi-am trezit curiozitatea, cu siguranţă vei vrea să-i cunoşti mai bine pe cei cinci membri de bază ai Ordinului KRPKR.

 

Kalin
KALIN este conducătorul Ordinului KRPKR şi principalele lui calităţi sunt curajul şi îndemânarea.
Roto
ROTO este cel mai glumeţ şi jucăuş dintre toţi, un pic mai rotofei, dar foarte inimos.
Pansi
PANSI  este de departe cea mai isteaţă, poate de aceea nu râde prea des.
Kao
KAO este un şoim de viţă nobilă, care are ca principală calitate înţelepciunea.
Rontz
RONTZ este un castor agitat şi mâncăcios, care roade tot ce-i iese în cale.

 

↑sus

 

Dar cum s-au întâlnit ei oare? Dacă vrei să ştii ce forţe nevăzute i-au adus împreună, citeşte mai departe cum a început totul!

 

KRpKR

Într-o vreme în care oamenii ar fi trebuit să trăiască fericiţi şi liniştiţi, s-a întâmplat ceva de necrezut. Dintr-odată, plantele au început să se ofilească, iar animalele să fie din ce în ce mai puţine. Chiar şi soarele ieşea dintre nori tot mai rar. Oamenii au devenit îngrijoraţi, dar era prea târziu ca să mai facă ceva. Oare ce forţă nevăzută le întuneca cerul?

 

Până când, într-o zi, întreaga lume s-a înfricoşat la vederea crudului adevăr. Pământul s-a cutremurat iar din străfundurile sale a apărut o creatură înspăimântătoare, întunecând zările.

 

Oamenii au privit înfricoşaţi monstrul, iar acesta le-a vorbit cu voce de tunet:


- La ce vă uitaţi aşa, nu mă cunoaşteţi? Eu sunt Mordeus, şi m-am născut din tot ce e mai rău pe lume. Nepăsarea, egoismul, răutatea, lăcomia şi ura oamenilor m-au trezit la viaţă, ele mă fac din ce în ce mai puternic! Nimic nu mă mai poate opri acum să vă stârpesc de pe faţa pământului!

 

Zicând acestea, Mordeus a pornit să cutreiere lumea, lăsând în urmă pustiu şi suferinţă. În tot acest timp, oamenii fugeau din calea sa şi se ascundeau, convinşi că numai o minune îi mai poate salva.

Mordeus

 

Kalin

Între timp, un băiat pe nume Kalin s-a trezit într-o zi, tulburat de un vis ciudat. Se făcea că o fiinţă stranie îl purta prin aer şi îl ducea într-un luminiş de la marginea oraşului. Acolo îl mângâia pe cap şi îi spunea “Tu poţi conduce oamenii către salvarea lumii!”. Exact când să o întrebe cum ar putea el face asta, fiinţa a dispărut şi el s-a trezit.

 

 

Neputând să-şi scoată visul din cap, Kalin s-a dus în acel luminiş imediat cum s-a trezit. Când a ajuns, a observat că nu era singur. Un băiat şi o fată se uitau întrebător la el, parcă aşteptându-l.

 

- Voi cine mai sunteţi? întrebă mirat Kalin
- Dar tu cine mai eşti?! îl imită imediat fata. Nu cumva... Kalin?
- Ba da... îngăimă Kalin. Dar tu de unde ştii?
- He he... am visat, interveni băiatul. O creatură foarte ciudată ne-a spus să venim aici, ca să te întâlnim pe tine. Pe mine mă cheamă Roto, zise el şi-i întinse mâna lui Kalin.
- Iar eu sunt Pansi, spuse fata pe un ton serios.

Roto si Pansi

 

Kao si Rontz

Tocmai când cei trei se întrebau ce înseamnă toate astea, două animale ieşite din luminiş s-au apropiat de ei: un şoim şi un castor.

- Aaaaa, suntem atacaţi! urlă Roto, gata s-o ia la fugă.
- Stai aşa... că nu par să ne vrea răul! îl linişti Kalin.

Într-adevăr, cele două animale îi priveau cu blândeţe şi parcă încercau să le transmită un  mesaj. Dintr-o dată, Pansi se schimbă la faţă şi şopti:

- Cred că înţeleg ce vor să ne spună... nu ştiu cum, dar tocmai am primit un mesaj în minte!
- Ce mesaj, ce mesaj?! întrebară Kalin şi Roto într-un glas.

Pansi recită cu o voce schimbată:

- “Voi puteţi salva lumea ca prin magie, pentru că aveţi sufletul curat şi mintea sclipitoare! Aşa cum Mordeus se hrăneşte cu răul omenirii, el poate fi distrus de tot ce este bun şi frumos. Dar ca să izbândiţi trebuie să deveniţi mult mai puternici! Noi, Kao şi Rontz,  vă suntem alături!“
- Care-i Rontz...? îngăimă nedumerit Roto.

Dar se lămuri repede, după ce castorul clănţăni scurt din dinţi.
După un moment de tăcere, Kalin îi privi pe toţi şi spuse:
- Acesta este un semn că soarta lumii este în mâinile noastre, şi depinde numai de noi dacă vom face faţă acestei încercări!
Uniţi de acelaşi scop suprem, cei cinci au hotărât să facă tot ce le stă în putinţă pentru a-l învinge pe Mordeus. Astfel a luat naştere Ordinul KRPKR, unind sub conducerea lui Kalin pe cei care sunt destul de curajoşi să declare război Răului!

 


Kalin, Roto, Pansi, Kao şi Rontz au nevoie de tot ajutorul din lume, căci Mordeus este foarte greu de învins. Dar ei ştiu că doar printr-o minte puternică şi un suflet curat poate fi activată magia salvatoare care există în fiecare dintre noi!
Oare cine va birui în războiul dintre Bine şi Rău? Care pe care? … Aceasta-i întrebarea! Alătură-te celor cinci!

 

KRpKR

 

↑sus